More

  [Uit Nu!] Dinosaur Zookeeper van Vlambeer, pardon Not-Vlambeer

  Voor Adult Swim, de vergaarbak van weird en wonderful met veel knipperende lichtjes, filmpjes en absurde games, heeft Vlambeer, of eigenlijk het werk-in-opdracht-label Not-Vlambeer, een spelletje gemaakt dat daar prachtig tussen past. Dinosaur Zookeeper maakt jou de baas van een Jurassic Park-achtig eh… park waarin dinosaurussen de grootste attractie zijn. Eén probleempje (nou ja, eigenlijk een aaneenschakeling van problemen, maar dit is wel de meest fundamentele) dino’s houden niet zo van kooien en eten graag argeloze bezoekers. Zie hier het recept voor een rampzalige (en zeer vermakelijke) sim-game. Speel ‘m hier.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img