More

  [Nieuws] Proun Forever: releasedate en prijs bekendgemaakt

  Het heeft even geduurd, maar op 24 juni aanstaande — dat is volgende week vrijdag — is Proun, de arty race-game van Joost van Dongen, dan eindelijk te koop. Hoe duur? Voor de prijs van een museumkaartje. Of voor de prijs van een houtsnede van Kandinsky ($35.000). Of voor de prijs van een pak Hello Kitty IJsjes. Oftewel: pay-want-you-want. Vind je het spel niks an, dan betaal je pas-du-tout. Vind je het spel daarentegen briljant, dan betaal je ook niets. Tenzij je enigszins ooit iets hebt ontwikkeld dat wel iets weg heeft van een rechtvaardigheidsgevoel. Anyway, ter gelegenheid van al dit heuglijke nieuws, een nieuwe trailer:

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=nh2uBxie3Kc’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img