More

  [Preview] Phoenix HD van Firi Games

  In oktober vorig jaar verscheen de spectaculaire vertical shooter Phoenix voor de iPhone. De game is gemaakt door de jonge studio Firi Games van ex-Chronicles of Spellborn developers Tijmen Roberti en El Drijver. Phoenix is een space shooter met fantastische graphics en een simpele één-vinger-op-het-scherm besturing. Maar Roberti en Drijver waren nog niet tevreden met het resultaat en ontwikkelen nu de HD versie van de game op de eigen aangepaste Flare-engine.

  Volgens Roberti is de nieuwe versie meer dan een simpele remake met hogere resolutie graphics: “Phoenix HD is specifiek ontwikkeld voor de snellere iOS devices (3de en 4de generatie iPhone, iPod Touch en iPad). Deze zijn qua CPU (en GPU) een stuk sneller en daardoor tonen we onder andere veel spectaculairdere particle effects. Momenteel vliegen er duizenden particles over het scherm als de actie intens wordt in een constante 60 frames per seconde.” Als alles goed gaat is het resultaat volgende maand te spelen.

  Na de klik meer screenshots van Phoenix HD.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img