More

  [Nieuws] ‘All in’ voor Paladin Studios

  In een openhartige blogpost heeft Paladin Studios baas Derk de Geus de naam van zijn nieuwe game bekend gemaakt: Momonga. Interessanter nog dan deze werktitel is het verhaal dat aan de development vooraf ging. Paladin Studios is door een diep dal gekropen. Eind 2009 had de studio grote schulden omdat Enercities over budget ging en ze de ontwikkeling zelf moesten voorfinancieren. Maar in 2010 ontsnapte Paladin aan een faillissement door een aantal lucratieve opdrachten die de studio niet alleen schuldenvrij maakte, maar ook wat eigen vermogen gaf. Nu maakt De Geus dus de bewuste keus om niet een nieuwe opdracht aan te nemen, maar alles in te zetten op de development van een entertainmentgame. Zijn ze gek geworden of hebben ze het licht gezien? Zeg het maar.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img