More

  [Uit Nu!] 2 miljoen plays in openingsweekend voor Lose the Heat 2

  Flakboy-designer (en dus winnaar van een Dutch Game Award) Koen Bekkering heeft een ‘knack’ voor het type games dat het goed doet op grote casual portals. Zijn laatste project, Lose the Heat 2 — volledig in-house ontwikkeld door Spil Games in Hilversum — scoorde twee miljoen plays in zijn eerste weekend. Net als in het eerste deel (ook goed voor zo’n zes miljoen plays per maand) moet je zien te ontsnappen aan de politie. De shockwave-game trakteert de speler op allerlei korte soort-van cutscenes bij geslaagde manoeuvres. Spelen kan onder meer hier.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img