More

  [Nieuws] Zeer goed nieuws voor zeer goede studenten: beurzen beschikbaar voor buitenlandse reis of studie

  Studenten: opletten! Nee wacht — góede studenten: opletten. Middenmoot: even wegklikken. ‘Excellente studenten’ maken namelijk kans op een financiële bijdrage om een conferentie in het buitenland te bezoeken (denk GDC Keulen, GDC Online in Austin). Nog beter: je maakt zelfs kans op drie tot zes maanden studeren in het buitenland.

  Dat zit zo: LevelUp! het programma van de TFI, bedoeld om gamesopleidingen beter aan te laten sluiten op het echte werk — heeft budget om een aantal individuele studenten te ondersteunen.

  Wat moet je doen om in aanmerking te komen? Klik hier en vul het formulier in. Vóór 14 juni a.s.! De jury kijkt naar je motivatie, je begroting en je cijferlijst (vandaar dat de middenmoot even moest opdonderen). 

  Voor het bezoeken van een event binnen Europa stelt LevelUp! maximaal 750 euro beschikbaar, voor wie de oceaan over moet  is dat bedrag maximaal 2.500 euro. Voor een buitenlandse studie van 3 tot 6 maanden is de maximale bijdrage 6.000 euro. Daarvan betaal je reis, huur en levensonderhoud (tenzij je jezelf elke avond laat vollopen met cocktails in een veel te dure bar — maar welke excellente student doet nu? Of is oud genoeg…?)

  Anyway, zeer goed nieuws dus voor iedere gamesstudent die serieus met zijn opleiding bezig is. Voor meer informatie kun je mailen naar Christel van Grinsven: info@lvlup.nl

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img