More

  [Nieuws] Concept artist Jesse van Dijk onderdeel van prestigieuze Into the Pixel tentoonstelling

  Killzone 3 concept art van Jesse van Dijk is gekozen voor de 2011 Into the Pixel collectie die wordt tentoongesteld tijdens de E3 in LA. Into the Pixel is een initiatief van de Academy of Interactive Arts & Sciences en de Entertainment Software Association om het vaak oogverblindende artwork van games te eren. Uit de honderden inzendingen is de tekening van concept artist Jesse van Dijk van Guerrilla Games en die van zestien anderen gekozen door een vijfkoppige jury.

  Het artwork van Van Dijk heet ‘Stahl Arms’ en toont de afgelegen basis van Jorhan Stahl uit Killzone 3 waar hij geheime wapenexperimenten uitvoert. De plaat is uitgevoerd in Photoshop. Jesse van Dijk heeft in het verleden voor Control een cover gemaakt. Hij was de eerste in wat nu een mooie traditie is, Nederlandse artists tekenen exclusief de cover van Control. Van Dijk maakte de cover voor nummer 7 over serious games. Check meer van zijn werk op zijn eigen site.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img