More

  [Uit Nu!] Het volgende deel van Raveleijn van Little Chicken Game Company en de Efteling

  De game Raveleijn, onderdeel van een groot cross mediaal concept van de Efteling, is afgelopen week uitgebreid met een nieuw speelbaar deel. Spelers kunnen nu ook de stad Raveleijn in om de vijfkoppige draak Draconicon te verslaan. In juni volgt het volgende speelbare deel.

  Raveleijn is het grootste project dat Little Chicken ooit heeft gedaan. Het is een online single player RPG in de trant van de oude Diablo games en volledig uitgevoerd in Flash. De nieuwe Efteling attractie Raveleijn is ontwikkeld in samenwerking met kinderboekenschrijver Paul van Loon en omvat naast de game, een parkshow, boek en een tv serie. Eerder al werd de attractie in de Efteling geopend door 230 burgemeesters.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img