More

  [Nieuws] Word publisher van de niet-Vlambeer-Vlambeer-game Luftrauser voor 4.000 euro!

  De jongens (over een paar jaar noemen we ze mannen, beloofd) van Vlambeer* (je weet wel, van Super Crate Box) hebben een nieuw spelletje gemaakt. Een leuke spelletje. Een retro-arcade-vliegspelletje-met-een-twist. De kekke kleuren, de meesterlijke muziek en het vlijtige vliegtuigje bezorgden Luftrauser al de nodige publiciteit.

  Het goede nieuws: ze willen ervan af. Yep. Voor 4.000 euro mag iemand doen met de game wat ie wil. Wordt ie volledig eigenaar van de game. Spil? Zylom? PlayFish? Iemand? Geïnteresseerden kunnen zich wenden tot Rami Ismail (rami@vlambeer.com).

  *Uit een soort typisch Vlambeeriaanse recalcitrantie hebben de makers — Vlambeer plus hun partner-in-art en muzikant — besloten dat dit geen Vlambeer-game is. Waarschijnlijk alleen om journalisten te pesten. Wat dus lukt. Blaagjes!

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img