More

  [Nieuws] Nieuwe Ronimo game Awesomenauts voor XBLA en PSN aangekondigd

  Na een lange stilte heeft het Utrechtse Ronimo Games eindelijk hun nieuwe game aangekondigd. Het is een XBLA- en PSN multiplayer game met de geweldige naam Awesomenauts (zeg dat maar eens snel vijf keer achter elkaar). Er is nog geen releasedatum bekend, maar de game debuteert op 7 juni tijdens de E3 en wordt uitgegeven door het Duitse DTP Entertainment.

  Volgens het persbericht is Awesomenauts een Multiplayer Online Battle Arena game (of MOBA), die is geïnspireerd door 80’s cartoons. Verwacht dus buitenissige figuren als ruimtekikkers met mohawks, enorme robotten en ander buitenaards tuig in de 2D wereld. Mede-oprichter Jasper Koning gooit daar nog een mooie PR quote bovenop: “Als MOBA games en klassieke cartoonseries een baby zouden maken, is dit het resultaat.” In de komende Control meer over Awesomenauts.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img