More

  [Nieuws] Killzone Liberation is onderdeel van het Sony-sorry-pakket

  Langzaam maar zeker komt het veel geplaagde en ronduit gehackte netwerk van PlayStation (en Sony Online Entertainment) weer online. Om de morrende meute enigszins tevreden te stellen heeft Sony bekend gemaakt dat er vier games gratis gedownload mogen worden als de store weer online is. Die vier games worden netjes opgedeeld in twee PS3 en twee PSP games, als je tenminste al een PSP account had voor 21 april. In het lijstje PSP games staat ook het in Amsterdam gemaakte Killzone Liberation, die vóór deze actie al meer dan een miljoen keer verkocht was. Eens kijken hoeveel exemplaren daarbij komen de komende weken. Killzone Liberation van Guerrilla Games vertelt de gebeurtenissen tussen Killzone 1 en 2. Check hier de hele lijst van gratis games in het Sony-sorry-pakket.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img