More

  [Event] Games van Indigo: Kids vs Goblins en A Tale by Alex

  Indigo, de grootschalige verzameling en presentatie van nieuwe Nederlandse indie games vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 mei in de Dutch Game Garden in Utrecht. Toegang is gratis. In de komende weken introduceren wij de zesentwintig nieuwe games. Vandaag (nummer 25 en 26):

  Kids vs Goblins van Stolen Couch Games (HKU)

  Goblin Squad is het nieuwe project van Stolen Couch Games, een groep enthousiaste HKU-studenten. Dit is een actiegame met RPG-elementen waar je als speler een groep van drie helden bestuurt die het opneemt tegen een leger stinkende goblins.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=9uwAYpxv2qE’]

  A Tale by Alex van Digital Dreams

  Voor Alex, een 9-jarige jongen met een rijke fantasie, is de huiskamer een gevaarlijk oord vol avontuur. De afstand tussen de bank en de tafel is een ravijn vol lava, de keuken een gebergte met steile kliffen. Ontwijk de obstakels en wordt de held van je eigen huis!

   

   

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img