More

  [Uit Nu!] Gatling Gears van Vanguard Games op XBLA

  Vandaag is G-Day. Gatling Gears van Vanguard Games is uit op XBLA. De explosieve twin stick shooter is de tweede game in het Mistbound universum waar eerder Greed Corp zich ook al afspeelde. In het spel bestuur je zogenaamde Walkers die door het  gedetailleerde landschap stappen en vijanden met veel vuurwerk afstoppen. Gatling Gears heeft zijn eerste rapportcijfer inmiddels binnen: een knappe 8.5 en Editors’ Choice award op IGN.com. De game is nu te koop voor 1200 Microsoft punten.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=m-thVllo0fk&feature=player_embedded’]

  Het team van Vanguard Games viert de release vandaag met… kroketten. “Dat is een traditie hier op kantoor. Maar maak je geen zorgen, morgen gaan we echt een feestje bouwen met zijn allen”, zegt Marketing Manager Marco van Haren.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img