More

  [Event] De games van Indigo: Darkflame en Wip ‘n’ Kip

  Indigo, de grootschalige verzameling en presentatie van nieuwe Nederlandse indie games vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 mei in de Dutch Game Garden in Utrecht. Toegang is gratis. In de komende weken introduceren wij de zesentwintig nieuwe games. Vandaag (nummer 23 en 24):

  Darkflame: Rise of Keanu van Studenten Hogeschool Arnhem/Nijmegen (HAN)

  Keanu is een jonge vampier die weigert bloed te drinken. Hierdoor blijft hij een slapjanus en is hij het lachertje van zijn vampierfamilie. Wanneer hij ontdekt dat het laten schrikken van mensen hem op vreedzame wijze sterker maakt, is een nieuw avontuur geboren.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=LrtnjwnmdRs’]

  Wip ‘n’ Kip van Fourcelabs

  Fourcelabs bouwde deze kippenracegame plus unieke wipkippencontrollers voor Stekker Fest, maar het zou zonde zijn als het hyperhysterische spel daarna nooit meer gespeeld wordt. Gelukkig voor Indigo (en de mensheid) kunnen we nu weer los in de strijd tussen het gemechaniseerde pluimvee.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=gxdo13JcFjw’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img