More

  [Event] De games van Indigo: Serious Sam the Random Encounter

  Indigo, de grootschalige verzameling en presentatie van nieuwe Nederlandse indie games vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 mei in de Dutch Game Garden in Utrecht. Toegang is gratis. In de komende weken introduceren wij de zesentwintig nieuwe games. Vandaag (nummer 22):

  Serious Sam: The Random Encounter van Vlambeer

  Vlambeer werkt voor hun nieuwste project samen met Devolver Digital en Croteam. In Serious Sam: The Random Encounter is de traditionele turn-based RPG heruitgevonden. Het resultaat: turn-based battles tegen eindeloze hordes vijanden, over-the-top wapengeschut en een epische, meeslepende storyline van wel 12 regels.

  Aangezien er nog geen bewegend beeld te vinden is van Serious Sam the Random Encounter wijken we voor het volgende filmpje even van het Indigoprogramma af. De Vlamberen (Jan Willem Nijman en Rami Ismail) hebben Luftrauser in hun vrije tijd in elkaar gedraaid samen met hun vaste partner in art Paul Veer. Let op: dit is dus geen Vlambeer-project, al lijkt het er verdomd veel op.

  Luftrauser – Gameplay Video from Rami Ismail on Vimeo.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img