More

  [Control] Prijsverlaging Control — U betaalt voortaan… minder!

  Control heeft haar advertentietarieven bijgesteld. Naar beneden welteverstaan. En dat is goed nieuws, lijkt ons. Vooral voor iedereen die een vacature niet vervuld krijgt, een dienst onder de aandacht wil brengen of een product gaat verkopen aan de Nederlandse gamesindustrie.


  Een hele advertentie-pagina (1/1) kost voortaan 1.250 euro, een halve (1/2) 750 euro. Voor een banner op deze website betaalt u 700 euro per maand en een commerciële mededeling in onze populaire wekelijkse nieuwsbrief heeft u voor 350 euro. Tenslotte: een spotlightjob op onze vacaturesite (inclusief een melding via ons belangrijkste twitter-kanaal en plaatsing op Facebook) kost 200 euro voor een maand.*

  Voor wie zich afvraagt waarom we de prijzen omlaag gooien: tot nog toe verkochten we eigenlijk alleen pakketten. Dus bij een pagina zat automatisch een melding in de nieuwsbrief, een spotlightjob of een banner. Door dit uit elkaar te trekken maken we aan de ene kant de advertenties in het blad zelf aantrekkelijker, terwijl we meer mogelijkheden creëren om aan te sluiten bij de verzoeken van adverteerders.

  * Overige vacatures kunt u kosteloos blijven plaatsen.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img