More

  [Filmpje] OneBigAlbum componist Frank Klepacki stelt zich voor

  De naam Frank Klepacki zegt je misschien in eerste instantie niets, maar zijn muziek mag gerekend worden tot het beste dat games hebben voortgebracht. Hell March voor Command & Conquer: Red alert is daarvan een perfect voorbeeld. Klepacki doet mee aan OneBigAlbum, het goede-doelen-initiatief van Engine Software baas Ruud van de Moosdijk. In het volgende filmpje vertelt hij waarom.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=JzKqMecKwYQ’]

  OneBigAlbum is het muzikale goede-doelen-project waarbij 17 internationale gamesmuziekcomponisten nieuwe nummers leveren voor een speciaal album waarvan de opbrengsten naar het goede doel gaan. Drie Nederlandse componisten doen mee aan het album, namelijk Jonathan van der Wijngaarden (Adam’s Venture), Michiel van den Bosch (Overlord) en Bart Roijmans (Dragonhunters). Het is een onderdeel van OneBigGame, het games-voor-goede-doelen initiatief van Martin de Ronde en verschijnt later dit jaar.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img