More

  [Event] De games van Indigo: Room Racers, BewBees en Inspector Zoom

  Indigo, de grootschalige verzameling en presentatie van nieuwe Nederlandse indie games vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 mei in de Dutch Game Garden in Utrecht. Toegang is gratis. In de komende weken introduceren wij de zesentwintig nieuwe games. Vandaag (nummer 19, 20 & 21):

  Room Racers van Lieven van Velthoven

  Gebruik alles wat je maar kan vinden om in het echt een speelgoed-circuit te bouwen en race erover met virtuele autootjes. De echte voorwerpen op de grond werken als obstakels voor de geprojecteerde auto’s. Creëer haarspeldbochten, kruisingen, tweerichtingswegen, splitsingen, wat dan ook.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=oxjGRL7ZiLE’]

  BewBees van GewGawGames

  De Global Game Jam 2011 leverde deze pikante physics-based puzzel game op voor iOS en Android. Bewbees zijn typische figuurtjes die van boven naar beneden vallen en de nodige hulp behoeven om de plek van bestemming te bereiken. Organisch en psychedelisch.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=Se9leJwi8nU’]

  Inspector Zoom van Counter creatives / Lightmaker

  Counter Creatives maakte in samenwerking met Microsoft Development en Lightmaker deze multiplayer zoek-game speciaal voor Microsoft Surface. Vier spelers zoeken tegelijk naar een vingerafdruk in de foto’s, degene die hem als eerste vindt is de winnaar.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=0A-NDIH3OnI’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img