More

  [Event] De games van Indigo: Hooked en Mindout

  Indigo, de grootschalige verzameling en presentatie van nieuwe Nederlandse indie games vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 mei in de Dutch Game Garden in Utrecht. Toegang is gratis. In de komende weken introduceren wij de zesentwintig nieuwe games. Vandaag (nummer 17 & 18):

  Hooked van Kent Kuné

  Hooked is een game over kitesurfen, de extreme watersport waarbij de surfer zich over het water laat trekken door een grote vlieger en sprongen tot 50 meter hoog maakt! Op INDIGO tonen we een ver gevorderd prototype.

  Mindout van Dreams of Danu

  Een Breakout-achtige game die je speelt met behulp van een brain-computer interface. De Neurosky Mindwave meet jouw hersengolven én je concentratie. Hoe beter je je concentreert, hoe groter de impact die je balletje heeft wanneer die de blokken raakt.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=YdidGSVTADU’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img