More

  [Event] De games van Indigo: Caromble en Iron Grip: Marauders en Winnitron NL

  Indigo, de grootschalige verzameling en presentatie van nieuwe Nederlandse indie games vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 mei in de Dutch Game Garden in Utrecht. Toegang is gratis. In de komende weken introduceren wij de zesentwintig nieuwe games. Vandaag (nummer 14, 15 en 16):

  Caromble van Team Caromble

  Je kent Breakout waarschijnlijk nog als dat ouderwetse spelletje waar je blokjes wegtikt met een balletje. Vergeet die blokjes, want in Caromble zijn hele steden het speelveld. Werk langzaam maar zeker naar het echte sloopwerk: het neerhalen van hele flatgebouwen.

  Iron Grip: Marauders van Isotx

  Iron Grip: Marauders van de Utrechtse developer Isotx is een mix tussen turn-based en real-time strategy. En dat alles gratis speelbaar in een browser! Marauders is de vierde game in de Iron Grip serie. UPDATE: Isotx heeft net de Boss Smash Patch aangekondigd voor de game. De meest opvallende nieuwe eigenschap is de introductie van een ‘coöperatieve boss smash’. Dit houdt in dat een AI boss willekeurig basissen van spelers aanvalt. Hij blijft aanvallen totdat de gamer de AI boss verslaat, omkoopt of de strijd opgeeft. Spelers kunnen vrienden inschakelen om een AI boss te verslaan.

  Winnitron NL van BitCollective/Vlambeer/Paul Veer/Dutch Game Garden

  Het idee voor arcademachine Winnitron 1000 komt uit de koker van het Canadese BitCollective: een jukebox met nieuwe indie-games in retro-stijl. Wij presenteren vol trots de Nederlandse variant. Nederlandse games op de Winnitron zijn de multiplayervariant van Super Crate Box en Global Game Jam-game Apoca.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img