More

  [Event] Games van Indigo: Cohesion en Icecube Adventure

  Indigo, de grootschalige verzameling en presentatie van nieuwe Nederlandse indie games vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 mei in de Dutch Game Garden in Utrecht. Toegang is gratis. In de komende weken introduceren wij de zesentwintig nieuwe games. Vandaag (nummer 12 en 13):

  Cohesion van Some Gamestudio

  Cohesion maakt grote onderwerpen bespeelbaar en ze komen niet veel groter dan de acht milleniumdoelen van de Verenigde Naties. Werk samen met vrienden om de wereld te verbeteren en te ontdoen van onder andere hongersnood en milieuvervuiling. Kanshebber voor de Microsoft Imagine Cup 2011.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=7p-JIXzG0NE’]

  Icecube Adventures van Little White Elephant gamesoftware

  Een platformer die je met slechts één vinger bestuurt, kan dat? Wel als de hoofdrolspeler een klomp ijs is die door zijn eigen gladheid door de levels heen glijdt. IceCube Adventures is een platformgame voor iPhone, iPod touch en iPad.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=RYHHWB_No5g’]

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img