More

  [Event] De games van Indigo: Sagramore en Dinner Date

  Indigo, de grootschalige verzameling en presentatie van nieuwe Nederlandse indie games vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 mei in de Dutch Game Garden in Utrecht. Toegang is gratis. In de komende weken introduceren wij de zesentwintig nieuwe games. Vandaag (nummer 10 en 11):

  Sagramore van Excalisoft

  Sagramore is een 2D realtime (M)MORPG die je rechtstreeks in je webbrowser speelt. Beleef talloze quests alleen of samen met je clan. Het grafische jasje doet denken aan klassieke adventures/RPG’s die je vroeger op de Super NES speelde.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=I4aTAJQlgVk’]

  Dinner Date van Stout Games

  Waar blijft ze nou? Die dame met wie Julian Luxemburg een afspraakje heeft. Zou ze komen of laat ze hem zitten? In Dinner Date kruip je als speler in het onderbewuste van deze onzekere jongeman. De game was dit jaar genomineerd voor een IGF Award. Koop ‘m hier.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=VF_Mv3OzLpQ’]

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img