More

  [Nieuws] Angry Birds-makers komen met nieuwe manier van betalen: Bad Piggy Bank

  Op het Festival of Games vertelde Julian Fourgeaud van de Finse Angry Bird maker Rovio Mobile over een nieuwe manier van betalen voor mobiele games. Omdat niet alle gamers een creditcard hebben, lopen developers inkomsten mis. De barrière om te betalen voor nieuwe games, levels of -pak ‘m beet- gekke hoedjes moet volgens Fourgeaud worden geslecht. “Wat wij bieden is een methode die je met twee klikken bij een betaling brengt, waarna je weer verder kunt spelen”, zegt hij in een interview met De Pers. Die methode heet -het Angry Birds universum indachtig- Bad Piggy Bank. Het idee is simpel: gamers betalen hun aankopen niet direct, maar die worden later verrekend met het telefoonabonnement. Rovio biedt andere developers de kans zich aan te sluiten bij het initiatief en zo mee te delen in de nieuw aan te boren geldstroom. Lees het hele interview met Fourgeaud hier.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img