More

  [Event] Games van Indigo: Dungeon Crawler en Laserbrain

  Indigo, de grootschalige verzameling en presentatie van nieuwe Nederlandse indie games vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 mei in de Dutch Game Garden in Utrecht. Toegang is gratis. In de komende weken introduceren wij de dertig nieuwe games. Vandaag (nummer 8 en 9):

  Dungeon Crawler – Studenten van NHTV

  Emancipatiestrijd in een fantasy-setting. In de wereld van Dungeon Crawler is toverkunst voorbehouden aan mannen. Als speler kruip je in de huid van een vrouw die naar een donkere kerker is verbannen omdat ze magie heeft gebruikt. Tijd voor wat girl-power!

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=X8-uDaNr7AA’]

  Laserbrain – Paradoxys

  Je doel: de kunstmatige intelligentie in het midden van een cirkelvormige constructie vernietigen. Je obstakels: verdedigingslinies van lasermuren met verschillende kleuren. Je middelen: turrets waarmee je door de barrières heen moet breken. Laserbrain is een puzzel- én shootergame die je behendigheid test.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=3PCi49lqFJM’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img