More

  [Event] De games van Indigo: Darwin’s Disco van Garbage Game Development

  Indigo, de grootschalige verzameling en presentatie van nieuwe Nederlandse indie games vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 mei in de Dutch Game Garden in Utrecht. Toegang is gratis. In de komende weken introduceren wij de dertig nieuwe games. Vandaag (nummer 7):

  Darwin’s Disco

  Ontwikkeld in 48 uur voor de Global Game Jam door een team van NHTV Breda onder de charmante naam Garbage Game Development. Darwin’s Disco is een multiplayer ren-zolang-als-je-kan actiegame waar tot vier spelers tegelijk de laatste dinosaurus op aarde besturen. Het beest probeert de rap naderende lava te ontwijken door te rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Elke speler bestuurt een ander onderdeel van de dino, maar tijdens de game wisselen de taken zomaar.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=52HSixpgeVY’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img