More

  [Event] De games van Indigo: General Conflict van JARRR

  Indigo, de grootschalige verzameling en presentatie van nieuwe Nederlandse indie games vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 mei in de Dutch Game Garden in Utrecht. Toegang is gratis. In de komende weken introduceren wij de dertig nieuwe games. Vandaag (nummer 5):

  General Conflict

  Een groep van acht vierdejaars HKU studenten ontwikkelde General Conflict in opdracht van Vanguard Games.  Het spel is een multiplayer arcade actiegame voor XBLA waarin maximaal vier spelers het tegen elkaar opnemen. General Conflict doet nog het meest denken aan Bomberman, maar dan met een eigen twist. Spelers hoppen van eiland naar eiland en proberen ondertussen de tegenstanders in het water te gooien met hun bommen.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=CJh61u9gVLg’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img