More

  [Uit Bijna!] Vanguard’s Gatling Gears dichterbij dan je denkt

  De opvolger van Control Industry Award-winnaar Greed Corp, staat gepland voor 11 mei (XBLA) en 18 mei (PSN — tegen die tijd zijn Sony’s problemen vast verleden tijd). Gatling Gears ontving de laatste tijd behoorlijk positieve pers, tel daarbij de (co-)publisher (EA) en de kans lijkt groot op een commercieel succesvollere game dan de eerste uit het Mistbound Universum.

  Gatling Gears (dat lange tijd luisterde naar de naam GunStorm, dat teveel deed denken aan EA’s BulletStorm) verschijnt ruim een jaar na Greed Corp. Het oorspronkelijke idee van W!Games (twee games per jaar) is dus niet gehaald. Daar staat natuurlijk tegenover dat het bedrijf in de tussentijd is gefuseerd met Karami, een stel nieuwe aandeelhouders kent (Martin de Ronde, Michiel Mol), een nieuwe leiding en dus wellicht een nieuwe koers.

  Gatling Gears is een ’twin-stick-shooter’ met opvallend hoge productie waarden (lees: ziet er belachelijk goed uit). Lees ook IGN’s preview.

  In de komende Control (#25) meer over Gatling Gears.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img