More

  [Event] De games van Indigo: The Jelly Reef van Pigeonhead Studios

  Indigo, de grootschalige verzameling en presentatie van nieuwe Nederlandse indie games vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 mei in de Dutch Game Garden in Utrecht. Toegang is gratis. In de komende weken introduceren wij de dertig nieuwe games. Vandaag (nummer 4):

  The Jelly Reef

  In de speciaal voor de Microsoft Surface gemaakte game The Jelly Reef moeten meerdere spelers samenwerken om gekleurde kwallen door een onderwaterwereld te leiden. Bepaal met vegende gebaren de waterstroming en pas op voor de stekelige zee-egels. Pigeonhead Studios bestaat uit ex-HKU en ex-UU studenten die in samenwerking met Headcandy deze game hebben gebouwd. Check hieronder de game en kijk na de klik hoe het team zich voorstelt.

  The Jelly Reef from Adriaan de Jongh on Vimeo.

  Team Pigeonhead Studios from Adriaan de Jongh on Vimeo.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img