More

  [Event] De games van Indigo: Shattered Origins van Elder Games

  Indigo, de grootschalige verzameling en presentatie van nieuwe Nederlandse indie games vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 mei in de Dutch Game Garden in Utrecht. Toegang is gratis. Dertig nieuwe projecten worden aan het publiek getoond en in de komende weken introduceren wij de deelnemers. Vandaag (nummer 3):

  Shattered Origins

  De Nederlandse Käy Vriend en een Hongaarse vriend hebben onder de naam Elder Games twee jaar gewerkt aan Shattered Origins: Guardians of Unity, een mix van RTS en arcade spaceshooter. In de game hebben twee facties het aan de stok en is het aan de speler om de boel op te lossen. De game is al uitgebracht door de Hongaarse uitgever Rawengroup en hier te koop.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=2B3Uanfsq9g&feature=player_embedded’]

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img