More

  [Event] De games van Indigo: Speedrunner van DoubleDutch Games

  Indigo, de grootschalige verzameling en presentatie van nieuwe Nederlandse indie games vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 mei in de Dutch Game Garden in Utrecht. Toegang is gratis. Dertig nieuwe projecten worden aan het publiek getoond en in de komende weken introduceren wij de deelnemers. Vandaag (nummer 2):

  Speedrunner

  Speedrunner is de eerste game van de nieuwe studio DoubleDutch Games van ex-Coded Illusions collega’s Casper van Est en Gert-Jan Stolk. Samen met bevriende professionals hebben ze deze platform/racing game gebouwd, waarin de speler met een grappling hook en acrobatische moves zo snel mogelijk door de levels heen rent en springt om op tijd de bom te ontmantelen. Er zijn nieuwe gadgets en moves vrij te spelen waardoor de held nog sneller wordt. Uiteindelijk neemt hij het op tegen de bommenlegger en (als alles meezit) redt de stad van de ondergang. Binnenkort gratis online te spelen en daarna ook in Hi-Def (met multiplayer) te downloaden op Xbox Live Indie Games.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=32DWxEellaU’]

  Er is nog geen echte trailer van de game, dus dan maar deze video van het ontwerp van de held door Gerrit Willemse (onze coverartist van nummer 21), de muziek is van Jonathan van den Wijngaarden.

  Lees in de komende Control meer over de nieuwe studio DoubleDutch Games.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img