More

  [Uit Nu!] Raveleijn van Little Chicken na moeizame start nu speelbaar

  Eigenlijk moest de game afgelopen zaterdag in premiere gaan, maar door hostingproblemen lukte het spelers in eerste instantie niet een account aan te maken. Na het weekend kwam de game Raveleijn van Little Chicken voor opdrachtgever de Efteling dan alsnog online.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=gqVph7es1wo’]

  “Jammer”, zegt Little Chicken baas Michiel Sala over de valse start van Raveleijn. “Maar dat neemt niet weg dat we onwijs trots zijn op de game. Het is het grootste project dat Little Chicken ooit heeft gedaan.” Raveleijn is een online single player RPG in de trant van de oude Diablo games en volledig uitgevoerd in Flash. De game is een onderdeel van een groots opgezette nieuwe franchise van de Efteling. Het is ontwikkeld in samenwerking met kinderboekenschrijver Paul van Loon en omvat naast de game, parkshows, boeken en een tv serie. Eerder al werd de attractie in de Efteling geopend door 230 burgemeesters.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img