More

  [Uit Bijna!] Codeglue maakt eerste Weinstein-game: Scre4m

  Het Rotterdamse Codeglue heeft een aardige primeur: de eerste game van de Weinstein-broertjes, het producentenduo achter de Lord of the Rings-trilogie. Voor de huidige onderneming van de broers, The Weinstein Company, maakte de Nederlandse studio een iOS-game voor het vierde deel in de populaire horror-serie Scream. Zodra de game beschikbaar is in de App Store, geven we een gil. De film gaat vrijdag in première. (Hollywood en Nederlandse studio’s, dat wordt nog een trend…)

  UPDATE: Aaaaaargh! Hier dus.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img