More

  [Nieuws] Flavour wint gouden SpinAward voor Noisia Infection

  De Amsterdamse gamestudio Flavour heeft gisteravond een gouden SpinAward gewonnen voor hun online promotiegame Noisia Infection, gemaakt in opdracht van de Groningse drum ’n bass producers Noisia. Het juryrapport: ‘Flavour laat zien dat er nog kansen zijn om bijzondere spelvormen te creëren waarin product en interactiviteit worden geïntegreerd.’ UPDATE: Officiële reactie van Flavour’s commercial director Emily Jacometti: “w000000000t!! Superblij en supertrots! En nu tijd voor champagne!”

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=8a86KCGHocM’]

  De campagne voor Noisia Infection bestaat uit meer dan alleen een game. Flavour legt het uit.

  In dezelfde categorie -Best Gaming Concept- kregen nog twee andere projecten een zilveren SpinAward. Hema Bonkies Online van Guilty People/CCCP in opdracht van Hema en Silver Line Society van Indie in opdracht van Microsoft. In de categorie Best Interactive Video kregen IJsfontein en Submarine een zilveren award voor respectievelijk Can You Fix It en Collapsus.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img