More

  [Control] Begin volgende week nieuwe iPad-editie

  Het heeft even geduurd, maar begin volgende week verschijnt de nieuwe iPad-editie van Control. Het betreft het dubbel-nummer 22&23. Vlak daarna verschijnt ook de eerste internationale iPad-versie en niet lang dáárna alweer de iPad-editie van 24. En tussendoor ligt de papieren versie van datzelfde nummer bij u thuis of op kantoor.

  Om de nieuwe edities te kunnen lezen, is de update van de app nodig. Die haal je op de gebruikelijke wijze binnen. Wel een iPad, maar nog geen Control-app? Ga je schamen. En dan naar de App Store. Oh ja, alles is (vooralsnog) gratis! De techniek achter de app is ontwikkeld door Elements Interactive.

  En als toetje: coverartist Martijn ‘Supersilo’ van Dam heeft wallpapers gemaakt op basis van de cover (ook formaatje iPhone). Hier klikken.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img