More

  [Nieuws] Programma Festival of Games is bekend

  Drie weken voordat het Festival of Games begint in Jaarbeurs Utrecht is het programma van het congres vrijgegeven door organisator NLGD. Je kunt nu alvast je dagen plannen met het schedule en de bio’s lezen van de sprekers. Op donderdag 28 april opent Leisure Suit Larry creator Al Lowe het congres, de dag wordt afgesloten door oude bekende Ian Livingstone, ‘president for life of Eidos’ zoals er zo mooi op zijn visitekaartje staat. Vrijdag 29 april opent Mary Bihr de dag, zij is Vice President Worldwide Sales & Marketing van LucasArts. De dag en het congres worden afgesloten met een keynote van Dan Winters, VP Developer Relations & Acquisition van Activision. Koop hier je kaarten. En wie slim is kijkt even naar de banner bovenaan deze pagina voor een fijne korting van 30 procent.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img