More

  [Nieuws] Soundtrack van Adam’s Venture 2 nu te koop

  Vrijdag komt Adam’s Venture Episode 2: Solomon’s Secret van Vertigo Games uit, maar nu al kun je hier een muzikaal voorproefje krijgen. Componist Jonathan van den Wijngaarden biedt de soundtrack van de game op zijn eigen site te koop aan voor minstens 8,99 euro. Meer betalen mag dus ook.

  Deel 2 van Adam’s Venture wordt uitgegeven door Iceberg Interactive. Jonathan van den Wijngaarden maakte eerder ook muziek voor het eerste deel van Adam’s Venture en Fairytale Fights. Verder werkt hij mee aan het OneBigAlbum -project van Game Music Initiative en OneBigGame.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img