More

  [Event] Indie-showcase Indigo bijna vol

  De tweede editie van het indie-expo-showcase-event Indigo zit bijna vol. Organisator Sjors Houkes laat weten dat er nog slechts “ruimte is voor één of twee andere projecten”. Indigo verzamelt sinds vorig jaar de beste indie games van Nederlandse bodem om ze vervolgens in een tweedaags event speelbaar tentoon te stellen — dit jaar op 13 en 14 mei. De organisatie verwacht zo’n 1.000 bezoekers, tel daarbij op de extra publiciteit en elke indie developer is gek als ie niet probeert een plaatsje te krijgen.

  Aanmelden kan door een mail met informatie over je project te richten aan ne contact@dutchgamegarden.nl. Tijdens het komende Festival of Games is al een voorproefje te zien tijdens het zogenoemde Indigo on the Road. Control is dit jaar mediapartner van het event.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img