More

  [Event] Music@Games: vanavond in Pakhuis de Zwijger

  Maandag 4 april, 20:00-22:30
  Pakhuis de Zwijger, Amsterdam

  Music@ is een nieuw programma van Muziek Centrum Nederland dat de mogelijkheden tussen muziek en andere disciplines onderzoekt.

  2010 was voor de culturele sector een roerig jaar. Door het verdwijnen van subsidies, dalende inkomsten en ingrijpende overheidsregelingen lijkt het voor kunstenaars belangrijker dan ooit om op eigen benen te kunnen staan. 

  Muziek & games

  De tweede Music @-avond draait om het verkennen van de mogelijkheden tussen muziek en games. Waar liggen de kansen voor een samenwerking tussen deze twee disciplines? Wat zijn de huidige ontwikkelingen en toekomstperspectieven? Wat zijn veelvoorkomende struikelblokken en hoe overwin je die? Vragen die beantwoord worden door gamesmuziekproducenten Tom Pearce en Flavour. Verder worden de projecten van Armin van Buuren met Nintendo en Tiësto met Atari besproken én vertellen de jongens van Noisia waarom ze games gebruiken voor hun promotie.

  Toegang is gratis. Aanmelden doe je hier (klik op de ‘Ik meld me aan’-knop, bovenaan de pagina).

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img