More

  [Nieuws] De digitale kledingwinkel van Codeglue nu ook open in Japan

  Het Rotterdamse Codeglue maakt nu al een tijdje digitale kledingstukken voor de avatars in PlayStation Home. Zo hebben ze speciale kerstkleding geproduceerd, maar ook sexy jurkjes en heel veel andere accessoires. Vanaf vandaag is een gedeelte van de collectie ook in de Japanse versie van Home te koop, wat leidt tot onderstaande geweldige advertentie. UPDATE: kleine correctie, Codeglue heeft nog geen eigen winkel in het Japanse Home. De kleren worden nu verkocht via de Sony winkels.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img