More

  [Uit Nu!] The Sims Medieval mini-games van WeirdBeard

  De vreemde baarden hebben opnieuw toegeslagen! Na de succesvolle samenwerking tussen het Amsterdamse WeirdBeard Games en EA Benelux voor een online promotiegame rondom de release van Need for Speed Hot Pursuit, hebben beide partijen wederom een game afgeleverd, dit maal om de nieuwe The Sims Medieval in het zonnetje te zetten. Werd de vorige game nog puur voor de Benelux ingezet, nu kan de collectie mini-games via verschillende sociale netwerken gespeeld worden in vrijwel heel Europa. Speel de game hier.

  Niels Monshouwer van WeirdBeard is tevreden over de game die in zeven weken is gebouwd: “Na het succes van de online Need for Speed-game vroeg EA ons een voorstel te doen voor een online Sims game. Aangezien het Sims-publiek heel anders is dan de Need for Speed fanaten, hebben we een meer casual game gebouwd met social features. Je speelt drie mini-games en vergelijkt de scores met je vrienden. Je kunt gifts geven en vrienden uitnodigen, allemaal heel vriendelijk dus.” De game is speelbaar op Facebook, Hyves en Netlog.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img