More

  [Nieuws] Leisure Suit Larry creator opent Festival of Games

  Het Utrechtse Festival of Games,  dit jaar op 28 en 29 april, wordt geopend door Al Lowe, de bedenker en schrijver van gameklassieker Leisure Suit Larry. Met de openingskeynote van de oudgediende houdt het congres een traditie in ere. Eerdere edities werden al geopend door de uitvinder van de thuisconsole Ralph Baer en de maker van Pacman Toru Iwatani.

  De maker van Leisure Suit Larry is tegenwoordig niet meer actief in gamesdevelopment. Zijn laatste project Sam Suede: Undercover Exposure is eind 2006 stopgezet wegens gebrek aan belangstelling van uitgevers. Lowe steekt de meeste tijd in zijn moppensite Al Lowe’s Humor Site en de bijpassende iPhone app Al’s Comedy Club. Kaarten voor het Festival of Games kun je hier kopen.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img