More

  [Muziek] Soundtrack van Adam’s Venture deel 1 nu te koop (voor elk aannemelijk bod boven de vier euro)

  In de aanloop naar de release van Adam’s Venture 2: Solomon’s Secret heeft componist Jonathan van den Wijngaarden de hele soundtrack van deel 1 hier te koop aangeboden. Opmerkelijk is dat je als koper zelf mag bepalen wat je voor de nummers (plus twee bonustracks) betaalt. De minimale inleg is vier euro. Volgende maand verschijnt ook de soundtrack van deel 2. Van den Wijngaarden is componist en audio designer. Hij won vorig jaar een Dutch Game Award in de categorie Best Audio Design voor Fairytale Fights.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img