More

  [Stemmen] Bepaal mede wie de e-learning Award wint

  De Nederlandse website e-learning.nl geeft dit jaar voor de tweede keer de e-learning Award aan bedrijven die zich op dit gebied hebben onderscheiden. Door een vakjury zijn in de twee categorieën ‘Best Practice‘ en ‘Innovatie‘ projecten genomineerd. Het publiek kan ook stemmen op de genomineerden voor een publieksprijs. Tussen de genomineerden zien we een bekende: Enercities van Paladin Studios. Op 5 april worden de prijzen uitgereikt tijdens het Nationale E-Learning Congres in Eindhoven.

  E-learning wordt op de website omschreven als: ‘de verzamelnaam voor het vormgeven van leersituaties (formeel en informeel) met behulp van informatie- en communicatietechnologie (in het bijzonder internettechnologie).’ Het is dus breder dan serious en applied gaming, maar heeft daar veel raakvlakken mee.

  Recente vacatures

  spot_img

  GDC 2023

  KRIJG 10% KORTING OP GDC ONSITE ALL ACCESS, CORE OF SUMMITS PASSEN MET CODE: 10OFF-CONTROL-MPV5X. KLIK HIERONDER OM JE PAS TE KOPENspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img