More

  [Inschrijven] Derde DGA dag op 1 april in Rotterdam

  Op 1 april aanstaande organiseert de Dutch Games Association voor de derde maal een DGA dag. Op deze dag komen leden en niet-leden bij elkaar om te praten over ontwikkelingen in de Nederlandse gamesindustrie. Het thema dit jaar is groei. Aan dat thema wordt op verschillende manieren invulling gegeven door workshops, lezingen en discussies. Het programma is nog ontwikkeling dus mocht je ideeën hebben voor invulling ervan, stuur hier dan even een mailtje naar toe. De dag wordt gehouden in Rotterdam, bij de Hogeschool aldaar, locatie Museumpark. Toegang is gratis voor iedereen, registratie vooraf verplicht.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img