More

  [Filmpje] Youda Survivor 2 van YoudaGames

  Het duurde bij ons even, maar inmiddels weten we de betekenis van de naam YoudaGames. Het bedrijf maakt namelijk games waarin de speler de rol aanneemt van iets of iemand. You are the… Farmer. Youda Farmer. Aha! Youda Governor of poker. Youda Sushi Chef. Youda Editor in Chief of Control Magazine. En nu dus Youda Survivor 2. Opnieuw spoel je aan op een niet zo onbewoond eiland en moet je met good old time management klikkerij de ware Robison Crusoe worden. En hier is de kersverse video om je lekker te maken.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=yvVHgUhRFjA&feature=player_profilepage’]

  GDC2024

  USE CODE 10off-control-GDC2024 TO GET 10%OFF FOR GDC ALL ACCESS, CORE AND SUMMITS PASSESspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img