More

  [Nieuws] ‘PlayStation Phone’ morgen voor het eerst in Nederland

  Sony Ericsson lanceert binnenkort de Xperia Play, beter bekend als de PlayStation-phone. Waar de meeste Android-broertjes een uitklapbaar toetsenbordje hebben, biedt de Xperia Play een soort gamepad. Sony Ericsson zet het apparaat in de markt als een echt gamesdevice. Developers die overwegen spellen voor de Xperia te maken, doen er verstandig aan morgen even bij Gamekings Live langs te gaan (Almere). Daar is de telefoon voor het eerst in Nederland te bezichtigen en te bevoelen.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img