More

  [UPDATE] Help Japan, koop games

  [UPDATE]

  WINtA, de iPhone app die Parappa the Rapper creator Masaya Matsuura samen met Triangle Studios heeft gemaakt voor goede-doelen-initiatief OneBigGame, staat vanaf vandaag ook helemaal in het teken van Japan. De opbrengst van de nummers die in de app worden aangeschaft (de app zelf is gratis) gaat rechtstreeks naar het Save the Childern-team dat nu in het rampgebied is. Dus download de game hier en koop extra nummers!


  Na de aardbeving en de allesvernietigende tsunami in Japan begint de hulp op gang te komen. Vanuit de luie stoel kan nu ook financiële hulp worden geboden aan de slachtoffers in de vorm van games en in-game goederen. Er zijn verschillende initiatieven om het gamers zo makkelijk mogelijk te maken gul te doneren.

  Capcom heeft de iOS versie van Street Fighter IV in prijs verlaagd en stelt de volledige opbrengst beschikbaar aan de diverse hulporganisaties. De vele miljoenen spelers van Zynga gamers (van onder andere FarmVille en CityVille) hebben in een dag al meer dan een miljoen dollar gedoneerd door speciale virtuele goederen aan te schaffen in hun game. De actie gaat voorlopig nog door. Ook speler van EVE Online kunnen helpen. Zij kunnen PLEX, time codes in EVE (bedankt Laurens, zie comments), in de game overmaken naar het goede doel. Weet je meer games-voor-Japan? Laat het weten in de comments.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img