More

  [Nieuws] GameHouse: nieuwe Delicious game in de maak

  Van de populaire gameserie Delicious van het Eindhovense GameHouse (jeweetwel, van Real Games en Zylom) is nog niet zo lang geleden een nieuw deel verschenen, te weten Emily’s Childhood Memories. De studio is meteen verder gegaan met de volgende game in de serie, nummer 7 alweer. Een paar dagen geleden werd het eerste beeld van die nog onbenoemde game vrijgegeven op de studioblog. Studiobaas Ard Bonewald merkt aan de vele reacties dat de fans Delicious nog lang niet zat zijn: “We hebben een hechte community en we krijgen veel mailtjes van gamers die echt geraakt waren door de laatste game. Dat soort verhalen doen het team goed natuurlijk.”

  Sneak peak van de Delicious 7. Na de klik het hele plaatje.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img