More

  [Nieuws] Gezocht: nieuwe indie games voor Indigo

  Indigo, het podium waar nieuwe Nederlandse indie games speelbaar worden getoond, krijgt een tweede editie op 13 en 14 mei in de Dutch Game Garden in Utrecht. Voor de nieuwe aflevering is de organisatie nog druk op zoek naar nieuwe onafhankelijke games die niet eerder in Nederland te spelen waren. Het maakt niet uit of de games van professionele developers of studenten zijn, maar de organisatie bepaalt welke games uiteindelijk in één van die speciale Indigo arcadekasten belanden. Meld je game hier aan.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img