More

  [Video] Gatling Gears daagt je uit @#!% op te blazen

  Laten we eerlijk zijn. We spelen games toch vooral om lekker te knallen en dingen op te blazen? Nee? Niet? Dan is de eerste officiële trailer van Gatling Gears van Vanguard Games alleen aan mij gericht. De game debuteert op PAX East (de expo van de game cartoon Penny Arcade) nadat eerder al de pers heeft mogen proeven van de nieuwe Mistbound game.

  Gatling Gears is bijna het tegenovergestelde van de eerste Mistbound game Greed Corp, die leek op een potje schaken. Nu is het de bedoeling om zoveel mogelijk @#!% op te blazen, om de trailer maar even te quoten. Alleen of met zijn tweeën neem je het in wendbare Walkers op tegen een evil corporation. Check in de trailer hieronder wat je binnenkort kan verwachten.   [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=L5Wn7JCaEKs’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img